A szárazak:
A nedvesek:
A sütőt melegítsd elő 170 fokra.
Melegítsd össze egy kicsit a kókuszolajat és a datolyaszirupot(agave vagy méz).
A zabpelyhet a kókuszreszelékkel, a puffasztott rizzsel és a lenmagpehellyel keverd el.
Öntsd hozzá az olajos keveréket a zabhoz, és alaposan keverd el. Ragadjon össze jól. 🙂
Terítsd egy sütőpapíros tepsire és egy kicsit osszlasd szét, de azért maradjon egyben!
A durvára tört magokat szórd rá, egy picit tapogasd bele.
Süsd kb. 20 percig attól függ, mennyire akarod megpirítani!
Közben nézz rá nejogy megégjen!
Hagyd teljesen kihűlni.
Ahogy kihűlt törd nagyobb, kisebb darabokra és szórd meg kókuszchips-szel, étcsokival, chiamaggal.
Tedd egy jól záródó üvegbe.
Növényi joghurttal-tejjel, gyümölccsel, igazából bárhogy nagyon nagyon finom!
Jó sütögetést, egészségetekre!
Anna